Numerologie: levenspadgetal 7 & Tarot: de Zegewagen

Numerologie: levenspadgetal 7 & Tarot: de Zegewagen

Thema: openheid & vertrouwen

Hoe is het voor jou om te vertrouwen op jezelf, anderen en zelfs het universum? Dat is namelijk de levensles van het levenspadgetal 7. Jij bent hier om te vertrouwen op jouw gevoelens, gedachten, instinct en intuïtie. En leren om je veilig te voelen zodat je je open kan stellen naar anderen. Om vanuit daar je innerlijke schoonheid met de wereld te delen.

 

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 7

Vertrouwen voorbij logica en verstand, dat is één van de uitdagingen voor levenspadgetal 7. In plaats van te vertrouwen op externe raadgevers en deskundigen, mag je leren om te vertrouwen op jouw innerlijke raadgever. Zodat je jouw eigen waarheid vindt. Leer naar je eigen lichaam te luisteren. Dit kan soms best bedreigend voor je zijn. Al op jonge leeftijd ontsluit zich namelijk een spirituele wijsheid die moeilijk te begrijpen is. Dit kan ervoor zorgen dat je soms bang bent voor het onbekende (in jezelf). Met vallen en opstaan, leer je te vertrouwen op jezelf en het leven. Gemengde gevoelens over intieme relaties, kunnen zorgen voor afstandelijkheid. Daarom kan het lastig voor je zijn om je open te stellen. Misverstanden worden al snel geïnterpreteerd als verraad. Dan is het waardevol om na te gaan hoe open je bent geweest in het delen van je verwachtingen en behoeftes. “7-ens” zijn er goed in om hun eigen teleurstelling te creëren. Wanneer je iedere gebeurtenis (ook bedrog) gaat zien als een levensles en een diepe vertrouwensband met jezelf ontwikkelt, kun je je ook openstellen voor een ander.

Kansen en ontwikkeling

De 7 is een spiritueel getal. In contact met jouw innerlijke wijsheid, durf je te vertrouwen dat jij dingen weet zonder het ‘hoe’. Vanuit een scherpe geest en verstand, zoek je naar een diepere wijsheid en waarheid. Je mag vertrouwen op jouw innerlijke gids, die jou de weg wijst. In iedere gebeurtenis zit een levensles en diepere wijsheid. Zodra je dit helemaal gaat omarmen, kun je je hart werkelijk openstellen en durf je emotionele risico’s te nemen en je ware gevoelens te delen.

Numerologie: levenspadgetal 7 & Tarot: de Zegewagen

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Zegewagen

Zie je hoe de menner op de Grote Arcana-kaart ‘de Zegewagen’ de twee sfinxen ment zonder teugels, met slechts de kracht van zijn geest? In essentie staat deze kaart voor innerlijke overwinningen. De strijd speelt zich namelijk vooral van binnen af. Het leren omgaan met tegengestelde krachten, zoals bv. emotie en ratio. Zo leert de menner om een stevige identiteit te ontwikkelen, afgestemd op innerlijke leiding. Zodat de menner zijn eigen impulsen kan herkennen en er effectief mee om kan leren gaan. De 7 nodigt uit om te groeien door opgedane ervaringen te gebruiken om tot meer inzicht en wijsheid te komen. Wanneer de wagenmenner zijn zege behaalt en dit uitdagende innerlijke proces aangaat, bestuurt hij zijn wagen zonder twijfel op volle kracht. Volledig vertrouwend op zijn innerlijke kompas.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.