Numerologie: levenspadgetal 4 & Tarot: de Keizer

Numerologie: levenspadgetal 4 & Tarot: de Keizer

Thema: stabiliteit & ontwikkeling

Met het levenspadgetal 4, is jouw grote levensles het vinden van stabiliteit. Is de 4 jouw levenspadgetal? Dan kan het zijn dat je daarin uitdagingen ervaart in het leven. Weet dat iedere uitdaging diepe levenslessen met zich meebrengt die je verder brengen op dit pad.

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 4

Ervaar je gevoelens van ongeduld of juist verstarring in jouw ontwikkeling? Dat zijn typisch uitdagingen voor het levenspad van getal 4. Je kunt moeite hebben met geduld en het nemen van kleine stapjes richting jouw doelen, waardoor je de neiging hebt om stappen over te slaan of juist te blijven steken. Voor jou ligt de les in het afmaken van iedere stap, voor je doorgaat naar de volgende. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je de stap weer over mag doen. Leer dat het nodig is om je te concentreren en over te geven aan een – soms – langdurig ontwikkelproces. Dit betekent ook kunnen blijven waar je bent: geef toewijding aan bijvoorbeeld een relatie, werk of plek. Een boom kan niet bloeien als die niet geworteld is.

Kansen en ontwikkeling

Veiligheid en een stabiele basis is de kern voor een 4. Wanneer je een duidelijk plan hebt en je kunt toeleggen op het ontwikkelproces, kun je ieder doel bereiken. Je hebt het vermogen om helder te kunnen zien waar je staat op jouw pad en welke stappen nodig zijn om verder te komen. Door doelen op te delen in kleinere, hanteerbare stappen lukt het je om door te zetten en komt je aangeboren kracht van volharding en toewijding tot bloei. Wanneer je leert om mee te gaan met de stroom en het ontwikkelproces van het leven, ontstaat een diep besef dat alles op zijn tijd komt. Dit geeft helderheid en geduld. Je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen, wat de stabiliteit brengt die je nodig hebt.

Numerologie: levenspadgetal 4 & Tarot: de Keizer

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Keizer

De Keizer is een echte bouwer. Hij staat voor discipline, praktisch verstand en stapsgewijs bouwen aan een stabiel fundament. De Keizer leert je over structuur, regels en omgaan met autoriteit. Dit betekent ook: in je eigen autoriteit gaan staan. Grenzen stellen en omgaan met de grenzen van anderen. Hiermee schep je duidelijkheid en neem je verantwoordelijkheid. Vanuit een eigen stevige fundament, kun je ieder doel bereiken en ben je een toonbeeld van vastigheid waar anderen op kunnen rekenen.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.