Referenties & samenwerkingen

Lees wat anderen over Ingrid de Bruijn zeggen.
Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

Referenties & samenwerkingen

Lees wat anderen over Ingrid de Bruijn zeggen.
Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

anderen OVEr ingrid

Ik heb recent een sessie bij Ingrid gehad van zowel numerologie en tarot. Het heeft me in een lastige periode echt verder geholpen. Hoe dan? De vraag /het thema waar ik mee binnen kwam werd door Ingrid heel zorgvuldig onderzocht en concreter gemaakt waardoor de echte vraag voor mij veel helderder werd en ik dat ook durfde in te zien en aan te gaan in de sessie. De informatie uit de tarot en de numerologie gaf mij nieuwe helpende inzichten en de rust en het vertrouwen om de vraag/het thema op een bepaalde manier aan te gaan de komende tijd. Daarbij gaf Ingrid blijk van enorme kennis, ervaring, betrokkenheid en intuïtie. De sessie vond plaats in een erg fijne ruimte die zorgde voor een veilig gevoel. Ingrid voelde haarfijn aan wat voor mij de juiste hoeveelheid informatie was en heeft dat heel helder overgebracht.
Dankjewel Ingrid, het was een waardevolle ontmoeting en ik kom graag naar jou terug.

Vera van Vliet

Bij een nieuwe stap hoort ook afscheid nemen. Van je werk en van je team. En hoe doe je dat nu op een leuke en fijne manier met een mooie ervaring voor iedereen? Ingrid heeft mij en het team geholpen door bewust afscheid te nemen, door het rond maken van de cirkel, te erkennen wat de waarde van het team voor mij is geweest en ook door het voor alle collega’s inzichtelijk te maken wat ieders waarde is. Zodat ieder op zijn eigen wijze verder kan inclusief de nieuwe inzichten uit deze sessie.

In een begeleidingssessie van 2 uur heeft Ingrid ons op een inspirerende wijze meegenomen door een paar jaar van fijne samenwerking. Ik was geraakt en super enthousiast dat een tarot-teamsessie zoveel inzicht en plezier kon bieden. Mede dankzij de aanstekelijke kennis en waardevolle begeleiding van Ingrid heeft ons team een superleuke en leerzame avond gehad waarbij de betekenis van de kaarten nog lang nagloeit.

Marleen du Clou

Verschillende keren heb ik een tarot reading van Ingrid mogen ontvangen. De readings hebben mij enorm veel steun en inzicht gegeven in mijn ontwikkelprocessen. De eerste keer was ik verbluft over de wijsheid die uit de kaarten kwam. De kaarten brengen aan het licht waar je aandacht aan mag geven of wat nog aangekeken mag worden. Inmiddels weet ik dat het je eigen energie en intuïtie is wat via de kaarten getoond wordt. Ingrid weet op een heldere manier uit te leggen wat de kaarten laten zien. Haar aandacht, betrokkenheid, wijsheid en kennis, maken dat je direct de betekenis achter situaties of vragen inziet. Daarnaast is ze goudeerlijk en durft ook te confronteren op een liefdevolle manier, wat soms nodig is om lessen die verscholen liggen onder ogen te zien. De combinatie met numerologie verdiept de betekenis van tarot, wat ik zelf heel waardevol vind. Ik snap daardoor beter waarom bepaalde thema’s op mijn pad komen en kan scherper voelen welke richting ik op te gaan heb.

Wat ik zo prettig vind aan de begeleiding met Ingrid, is dat het zo praktisch en down-to-earth is. Niets zweverigs dus, maar glashelder en to-the-point.

Liesbeth Slooijer, Kernpracht

De training effectief communiceren (of het goede gesprek kunnen voeren) is een mooie mix tussen een stukje theorie en het oefenen in de praktijk. Tijdens deze training heb ik veel geleerd over de verschillende manieren van luisteren, het voeren van gesprekken en de niveaus van communicatie. Als kers op de taart konden we ’s middags aan de slag met een real-life casus samen met een trainingsacteur. Ingrid is warm, energiek en creëert veiligheid, waardoor er ruimte is om feedback te geven/krijgen waar je iets aan hebt. Ik kan Ingrid alleen maar aanraden als trainster!

Sterre Smeets, Behaviour Change Group

Ik heb Ingrid leren kennen als een zeer betrokken en inspirerende trainer – coach. Wat zij doet, doet zij met aandacht en bezieling. Als coach is Ingrid uniek in het gebruik van tarot en numerologie om je inzicht te geven en in beweging te krijgen. Na een sessie met haar heb ik zelf ervaren dat het veel zelfinzicht geeft en motiveert om je eigen krachten optimaal te benutten. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Daisy Vollebregt-Helgers, Cubiks / PSI

Ingrid helpt je ontdekken wat je eigenlijk al weet, maar waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Dit doet ze met doorleefde kennis en wijsheid, een vriendelijke en open houding en de tarot als prachtige spiegel. Fijne reis!

Anne van de Vijver

Ik heb verschillende sessies bij Ingrid gehad. De eerste keer rekende ze mijn zielskaart en persoonlijke kaart uit. Haar uitleg van de symbolen en figuren op de kaarten gerelateerd aan het proces waar ik op dat moment in zat, maakte dat ik mijn vraag binnen een bredere context kon plaatsen. Dat gaf dat meteen ook een heel ander perspectief op de oplossing. De tweede keer liet ze mij een kaartlegging doen op een specifieke vraag. Heel helder, en met veel levenservaring en wijsheid wist ze over te brengen welke taken er voor mij liggen. Doordat ze mij zelf liet associëren op de kaarten en daar naadloos op aansloot, voelde ik dat resoneren met een diep weten in mijzelf. Ze weet je echt aan te spreken op de onbewuste lagen in jezelf.

Met haar vriendelijke zachtheid, lichtheid en vrouwelijke doortastendheid weet Ingrid ieder aspect van je vraag boven water te krijgen. Ook de vraag achter de vraag mag er zijn. Haar kennis van tarot en numerologie is meer dan gedegen en daarnaast is ze ook een ervaren coach die weet hoe ze je in de praktijk een stap verder kan helpen.

Susan Vroemen
Hoewel ik best spiritueel ben ingesteld, houd ik absoluut niet van ‘zweverige’ zaken. De workshop ‘Tarot & Numerologie’ was voor mij een verademing: een duidelijke uitleg van de twee systemen en de verbanden die ze met elkaar hebben, op een mooie en down-to-earth manier. De combinatie van kennis en meditatie is heel waardevol, en het uitrekenen van je eigen getallen is leuk om te doen. Het blijft natuurlijk wel ‘mystiek’, maar of het nu 100% ‘waar’ is of niet: de getallen en hun betekenis, gelinkt aan de tarotkaarten hebben me veel inzichten gegeven over mezelf, waar ik weer verder mee kan in mijn leven. En daar gaat het tenslotte om!
Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw
Het was heerlijk om eens met mijn thema’s in persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn vanuit een andere invalshoek en nieuwe perspectieven op te doen. Ingrid’s begeleiding kenmerkt zich door humor, empathie en een enorme dosis kennis en inzicht die ze pakkend onder woorden brengt.
Frederieke Venderbosch, Venderbosch Consulting

Ingrid has trained me in communication styles. I was impressed by her commitment, her energy, and her ability to train and transfer social skills.

Klaas van Aarsen
Ondanks dat ik al redelijk bekend was met numerologie, was ik toch nieuwsgierig naar deze workshop en ben ik er ook helemaal open-minded ingegaan. De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden en kwartjes zijn gevallen.
Bowinneth Phem, Psycholoog Breda
Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de mooie ervaring en nieuwe inzichten. De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.
Soesi Timal
Ingrid neemt je op betoverende en deskundige wijze mee in de wereld van Tarot. Haar begeleiding bij het bekijken van de beelden en symbolen prikkelen om op een nieuwe verfrissende manier antwoorden te formuleren op je vragen.
Quirine Anderegg

Ingrid weet me iedere sessie/consult weer mee te nemen in een geheel nieuwe dimensie van dagelijkse realiteit. Door middel van Tarot leggingen, en haar diepe kennis over de symboliek en betekenissen van de kaarten en numerologie, geeft zij ongelofelijk verhelderende inzichten in persoonlijke uitdagingen. Inzicht in dat wat dagelijks voor ons soms zo verborgen en ongrijpbaar blijft.

Ze spiegelt onbewuste en onzichtbare delen van mezelf, geeft nuanceringen aan, en brengt me iedere keer een enorme rijkdom aan inzicht. Door haar consulten ervaar ik altijd een aangename rust en krijg ik inzicht in ‘waar’ ik me op dat moment bevindt op mijn levenspad. Door deze verruiming van perspectief, voel ik ook telkens weer welke concrete stappen ik kan zetten.

Als je bij Ingrid bent, voel je haar liefde en haar talent om mensen je écht zien. Haar vrolijke, lichte en liefdevolle voorkomen en begeleiding zorgt ervoor dat je de schaamte voorbijgaat je je in al je kwetsbaarheid gedragen voelt. Ze heeft het vermogen om je naar een dieper en ruimer bewustzijnsniveau te begeleiden, waarin innerlijk diep weten en inzicht in de orde en schoonheid van alle uitdagingen in je leven, samenkomen.

Jentien Keijzer

De tarotsessies die Ingrid geeft zijn heel bijzonder en waardevol! Veel van wat er tijdens de sessies naar de oppervlakte komt, gebruik ik nog dagelijks als leidraad in mijn leven, of als reminder wanneer iets (pijnlijks, lastigs) op mijn pad komt, dat ik niet meteen kan be-grijpen met mijn hoofd.

Zij gebruikt en de kaarten als een tool van het onderbewuste en geeft daar een heldere, praktische vertaling aan. Datgene wat ik zelf – soms bewust, soms onbewust – al weet, wordt als het ware weerspiegelt in de kaarten die ik kies. Ingrid vertaald en verbind deze kaarten en thema’s intuïtief met wat ik in het huidige moment kan ontvangen.

Liesbeth Schippers

De afgelopen jaren heb ik meerder malen een reguliere coach bezocht waarin ik tot verschillende persoonlijke inzichten ben gekomen. Bij een conflict met mijn ex-werkgever merkte ik dat ik ondanks deze inzichten toch vast kwam te zitten met het nemen van beslissingen die ook goed voelde. Door middel van Tarot en de bijbehorende coaching van Ingrid werd er helderheid in de chaos in mijn hoofd geschept. Op deze manier kon ik mijn gevoel en ratio combineren waardoor de ik de juiste beslissingen heb genomen. Met name de heldere, duidelijke en zeker niet zweverige uitleg van de getrokken Tarotkaarten in combinatie met persoonlijke coaching heb ik als zeer prettig ervaren.

Judith Schrijver

Ingrid heb ik leren kennen als een gedreven, enthousiaste en zeer deskundig trainer en coach. Ze laat energie stromen en geeft daardoor inzichten, waar mooie verbeteractie’s uit zijn voortgekomen. Mensen zien daardoor nieuwe kansen.

Esther de Hoog

anderen OVEr ingrid

Bij een nieuwe stap hoort ook afscheid nemen. Van je werk en van je team. En hoe doe je dat nu op een leuke en fijne manier met een mooie ervaring voor iedereen? Ingrid heeft mij en het team geholpen door bewust afscheid te nemen, door het rond maken van de cirkel, te erkennen wat de waarde van het team voor mij is geweest en ook door het voor alle collega’s inzichtelijk te maken wat ieders waarde is. Zodat ieder op zijn eigen wijze verder kan inclusief de nieuwe inzichten uit deze sessie.

In een begeleidingssessie van 2 uur heeft Ingrid ons op een inspirerende wijze meegenomen door een paar jaar van fijne samenwerking. Ik was geraakt en super enthousiast dat een tarot-teamsessie zoveel inzicht en plezier kon bieden. Mede dankzij de aanstekelijke kennis en waardevolle begeleiding van Ingrid heeft ons team een superleuke en leerzame avond gehad waarbij de betekenis van de kaarten nog lang nagloeit.

Marleen du Clou

Verschillende keren heb ik een tarot reading van Ingrid mogen ontvangen. De readings hebben mij enorm veel steun en inzicht gegeven in mijn ontwikkelprocessen. De eerste keer was ik verbluft over de wijsheid die uit de kaarten kwam. De kaarten brengen aan het licht waar je aandacht aan mag geven of wat nog aangekeken mag worden. Inmiddels weet ik dat het je eigen energie en intuïtie is wat via de kaarten getoond wordt. Ingrid weet op een heldere manier uit te leggen wat de kaarten laten zien. Haar aandacht, betrokkenheid, wijsheid en kennis, maken dat je direct de betekenis achter situaties of vragen inziet. Daarnaast is ze goudeerlijk en durft ook te confronteren op een liefdevolle manier, wat soms nodig is om lessen die verscholen liggen onder ogen te zien. De combinatie met numerologie verdiept de betekenis van tarot, wat ik zelf heel waardevol vind. Ik snap daardoor beter waarom bepaalde thema’s op mijn pad komen en kan scherper voelen welke richting ik op te gaan heb.

Wat ik zo prettig vind aan de begeleiding met Ingrid, is dat het zo praktisch en down-to-earth is. Niets zweverigs dus, maar glashelder en to-the-point.

Liesbeth Slooijer, Kernpracht

De training effectief communiceren (of het goede gesprek kunnen voeren) is een mooie mix tussen een stukje theorie en het oefenen in de praktijk. Tijdens deze training heb ik veel geleerd over de verschillende manieren van luisteren, het voeren van gesprekken en de niveaus van communicatie. Als kers op de taart konden we ’s middags aan de slag met een real-life casus samen met een trainingsacteur. Ingrid is warm, energiek en creëert veiligheid, waardoor er ruimte is om feedback te geven/krijgen waar je iets aan hebt. Ik kan Ingrid alleen maar aanraden als trainster!

Sterre Smeets, Behaviour Change Group

Ik heb Ingrid leren kennen als een zeer betrokken en inspirerende trainer – coach. Wat zij doet, doet zij met aandacht en bezieling. Als coach is Ingrid uniek in het gebruik van tarot en numerologie om je inzicht te geven en in beweging te krijgen. Na een sessie met haar heb ik zelf ervaren dat het veel zelfinzicht geeft en motiveert om je eigen krachten optimaal te benutten. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Daisy Vollebregt-Helgers, Cubiks / PSI

Ingrid helpt je ontdekken wat je eigenlijk al weet, maar waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Dit doet ze met doorleefde kennis en wijsheid, een vriendelijke en open houding en de tarot als prachtige spiegel. Fijne reis!

Anne van de Vijver

Ik heb verschillende sessies bij Ingrid gehad. De eerste keer rekende ze mijn zielskaart en persoonlijke kaart uit. Haar uitleg van de symbolen en figuren op de kaarten gerelateerd aan het proces waar ik op dat moment in zat, maakte dat ik mijn vraag binnen een bredere context kon plaatsen. Dat gaf dat meteen ook een heel ander perspectief op de oplossing. De tweede keer liet ze mij een kaartlegging doen op een specifieke vraag. Heel helder, en met veel levenservaring en wijsheid wist ze over te brengen welke taken er voor mij liggen. Doordat ze mij zelf liet associëren op de kaarten en daar naadloos op aansloot, voelde ik dat resoneren met een diep weten in mijzelf. Ze weet je echt aan te spreken op de onbewuste lagen in jezelf.

Met haar vriendelijke zachtheid, lichtheid en vrouwelijke doortastendheid weet Ingrid ieder aspect van je vraag boven water te krijgen. Ook de vraag achter de vraag mag er zijn. Haar kennis van tarot en numerologie is meer dan gedegen en daarnaast is ze ook een ervaren coach die weet hoe ze je in de praktijk een stap verder kan helpen.

Susan Vroemen
Hoewel ik best spiritueel ben ingesteld, houd ik absoluut niet van ‘zweverige’ zaken. De workshop ‘Tarot & Numerologie’ was voor mij een verademing: een duidelijke uitleg van de twee systemen en de verbanden die ze met elkaar hebben, op een mooie en down-to-earth manier. De combinatie van kennis en meditatie is heel waardevol, en het uitrekenen van je eigen getallen is leuk om te doen. Het blijft natuurlijk wel ‘mystiek’, maar of het nu 100% ‘waar’ is of niet: de getallen en hun betekenis, gelinkt aan de tarotkaarten hebben me veel inzichten gegeven over mezelf, waar ik weer verder mee kan in mijn leven. En daar gaat het tenslotte om!
Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw
Het was heerlijk om eens met mijn thema’s in persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn vanuit een andere invalshoek en nieuwe perspectieven op te doen. Ingrid’s begeleiding kenmerkt zich door humor, empathie en een enorme dosis kennis en inzicht die ze pakkend onder woorden brengt.
Frederieke Venderbosch, Venderbosch Consulting

Ingrid has trained me in communication styles. I was impressed by her commitment, her energy, and her ability to train and transfer social skills.

Klaas van Aarsen
Ondanks dat ik al redelijk bekend was met numerologie, was ik toch nieuwsgierig naar deze workshop en ben ik er ook helemaal open-minded ingegaan. De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden en kwartjes zijn gevallen.
Bowinneth Phem, Psycholoog Breda
Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de mooie ervaring en nieuwe inzichten. De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.
Soesi Timal
Ingrid neemt je op betoverende en deskundige wijze mee in de wereld van Tarot. Haar begeleiding bij het bekijken van de beelden en symbolen prikkelen om op een nieuwe verfrissende manier antwoorden te formuleren op je vragen.
Quirine Anderegg

Ingrid weet me iedere sessie/consult weer mee te nemen in een geheel nieuwe dimensie van dagelijkse realiteit. Door middel van Tarot leggingen, en haar diepe kennis over de symboliek en betekenissen van de kaarten en numerologie, geeft zij ongelofelijk verhelderende inzichten in persoonlijke uitdagingen. Inzicht in dat wat dagelijks voor ons soms zo verborgen en ongrijpbaar blijft.

Ze spiegelt onbewuste en onzichtbare delen van mezelf, geeft nuanceringen aan, en brengt me iedere keer een enorme rijkdom aan inzicht. Door haar consulten ervaar ik altijd een aangename rust en krijg ik inzicht in ‘waar’ ik me op dat moment bevindt op mijn levenspad. Door deze verruiming van perspectief, voel ik ook telkens weer welke concrete stappen ik kan zetten.

Als je bij Ingrid bent, voel je haar liefde en haar talent om mensen je écht zien. Haar vrolijke, lichte en liefdevolle voorkomen en begeleiding zorgt ervoor dat je de schaamte voorbijgaat je je in al je kwetsbaarheid gedragen voelt. Ze heeft het vermogen om je naar een dieper en ruimer bewustzijnsniveau te begeleiden, waarin innerlijk diep weten en inzicht in de orde en schoonheid van alle uitdagingen in je leven, samenkomen.

Jentien Keijzer

De tarotsessies die Ingrid geeft zijn heel bijzonder en waardevol! Veel van wat er tijdens de sessies naar de oppervlakte komt, gebruik ik nog dagelijks als leidraad in mijn leven, of als reminder wanneer iets (pijnlijks, lastigs) op mijn pad komt, dat ik niet meteen kan be-grijpen met mijn hoofd.

Zij gebruikt en de kaarten als een tool van het onderbewuste en geeft daar een heldere, praktische vertaling aan. Datgene wat ik zelf – soms bewust, soms onbewust – al weet, wordt als het ware weerspiegelt in de kaarten die ik kies. Ingrid vertaald en verbind deze kaarten en thema’s intuïtief met wat ik in het huidige moment kan ontvangen.

Liesbeth Schippers

De afgelopen jaren heb ik meerder malen een reguliere coach bezocht waarin ik tot verschillende persoonlijke inzichten ben gekomen. Bij een conflict met mijn ex-werkgever merkte ik dat ik ondanks deze inzichten toch vast kwam te zitten met het nemen van beslissingen die ook goed voelde. Door middel van Tarot en de bijbehorende coaching van Ingrid werd er helderheid in de chaos in mijn hoofd geschept. Op deze manier kon ik mijn gevoel en ratio combineren waardoor de ik de juiste beslissingen heb genomen. Met name de heldere, duidelijke en zeker niet zweverige uitleg van de getrokken Tarotkaarten in combinatie met persoonlijke coaching heb ik als zeer prettig ervaren.

Judith Schrijver

Ingrid heb ik leren kennen als een gedreven, enthousiaste en zeer deskundig trainer en coach. Ze laat energie stromen en geeft daardoor inzichten, waar mooie verbeteractie’s uit zijn voortgekomen. Mensen zien daardoor nieuwe kansen.

Esther de Hoog

anderen OVEr ingrid

Hoewel ik best spiritueel ben ingesteld, houd ik absoluut niet van ‘zweverige’ zaken. De workshop ‘Tarot & Numerologie’ was voor mij een verademing: een duidelijke uitleg van de twee systemen en de verbanden die ze met elkaar hebben, op een mooie en down-to-earth manier. De combinatie van kennis en meditatie is heel waardevol, en het uitrekenen van je eigen getallen is leuk om te doen. Het blijft natuurlijk wel ‘mystiek’, maar of het nu 100% ‘waar’ is of niet: de getallen en hun betekenis, gelinkt aan de tarotkaarten hebben me veel inzichten gegeven over mezelf, waar ik weer verder mee kan in mijn leven. En daar gaat het tenslotte om!
Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw

Ingrid has trained me in communication styles. I was impressed by her commitment, her energy, and her ability to train and transfer social skills.

Klaas van Aarsen
Ondanks dat ik al redelijk bekend was met numerologie, was ik toch nieuwsgierig naar deze workshop en ben ik er ook helemaal open-minded ingegaan. De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden en kwartjes zijn gevallen.
Bowinneth Phem, Psycholoog Breda

Ik heb recent een sessie bij Ingrid gehad van zowel numerologie en tarot. Het heeft me in een lastige periode echt verder geholpen. Hoe dan? De vraag /het thema waar ik mee binnen kwam werd door Ingrid heel zorgvuldig onderzocht en concreter gemaakt waardoor de echte vraag voor mij veel helderder werd en ik dat ook durfde in te zien en aan te gaan in de sessie. De informatie uit de tarot en de numerologie gaf mij nieuwe helpende inzichten en de rust en het vertrouwen om de vraag/het thema op een bepaalde manier aan te gaan de komende tijd. Daarbij gaf Ingrid blijk van enorme kennis, ervaring, betrokkenheid en intuïtie. De sessie vond plaats in een erg fijne ruimte die zorgde voor een veilig gevoel. Ingrid voelde haarfijn aan wat voor mij de juiste hoeveelheid informatie was en heeft dat heel helder overgebracht.
Dankjewel Ingrid, het was een waardevolle ontmoeting en ik kom graag naar jou terug.

Vera van Vliet

Bij een nieuwe stap hoort ook afscheid nemen. Van je werk en van je team. En hoe doe je dat nu op een leuke en fijne manier met een mooie ervaring voor iedereen? Ingrid heeft mij en het team geholpen door bewust afscheid te nemen, door het rond maken van de cirkel, te erkennen wat de waarde van het team voor mij is geweest en ook door het voor alle collega’s inzichtelijk te maken wat ieders waarde is. Zodat ieder op zijn eigen wijze verder kan inclusief de nieuwe inzichten uit deze sessie.

In een begeleidingssessie van 2 uur heeft Ingrid ons op een inspirerende wijze meegenomen door een paar jaar van fijne samenwerking. Ik was geraakt en super enthousiast dat een tarot-teamsessie zoveel inzicht en plezier kon bieden. Mede dankzij de aanstekelijke kennis en waardevolle begeleiding van Ingrid heeft ons team een superleuke en leerzame avond gehad waarbij de betekenis van de kaarten nog lang nagloeit.

Marleen du Clou
Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de mooie ervaring en nieuwe inzichten. De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.
Soesi Timal
Ingrid neemt je op betoverende en deskundige wijze mee in de wereld van Tarot. Haar begeleiding bij het bekijken van de beelden en symbolen prikkelen om op een nieuwe verfrissende manier antwoorden te formuleren op je vragen.
Quirine Anderegg

Ingrid weet me iedere sessie/consult weer mee te nemen in een geheel nieuwe dimensie van dagelijkse realiteit. Door middel van Tarot leggingen, en haar diepe kennis over de symboliek en betekenissen van de kaarten en numerologie, geeft zij ongelofelijk verhelderende inzichten in persoonlijke uitdagingen. Inzicht in dat wat dagelijks voor ons soms zo verborgen en ongrijpbaar blijft.

Ze spiegelt onbewuste en onzichtbare delen van mezelf, geeft nuanceringen aan, en brengt me iedere keer een enorme rijkdom aan inzicht. Door haar consulten ervaar ik altijd een aangename rust en krijg ik inzicht in ‘waar’ ik me op dat moment bevindt op mijn levenspad. Door deze verruiming van perspectief, voel ik ook telkens weer welke concrete stappen ik kan zetten.

Als je bij Ingrid bent, voel je haar liefde en haar talent om mensen je écht zien. Haar vrolijke, lichte en liefdevolle voorkomen en begeleiding zorgt ervoor dat je de schaamte voorbijgaat je je in al je kwetsbaarheid gedragen voelt. Ze heeft het vermogen om je naar een dieper en ruimer bewustzijnsniveau te begeleiden, waarin innerlijk diep weten en inzicht in de orde en schoonheid van alle uitdagingen in je leven, samenkomen.

Jentien Keijzer

Ik heb verschillende sessies bij Ingrid gehad. De eerste keer rekende ze mijn zielskaart en persoonlijke kaart uit. Haar uitleg van de symbolen en figuren op de kaarten gerelateerd aan het proces waar ik op dat moment in zat, maakte dat ik mijn vraag binnen een bredere context kon plaatsen. Dat gaf dat meteen ook een heel ander perspectief op de oplossing. De tweede keer liet ze mij een kaartlegging doen op een specifieke vraag. Heel helder, en met veel levenservaring en wijsheid wist ze over te brengen welke taken er voor mij liggen. Doordat ze mij zelf liet associëren op de kaarten en daar naadloos op aansloot, voelde ik dat resoneren met een diep weten in mijzelf. Ze weet je echt aan te spreken op de onbewuste lagen in jezelf.

Met haar vriendelijke zachtheid, lichtheid en vrouwelijke doortastendheid weet Ingrid ieder aspect van je vraag boven water te krijgen. Ook de vraag achter de vraag mag er zijn. Haar kennis van tarot en numerologie is meer dan gedegen en daarnaast is ze ook een ervaren coach die weet hoe ze je in de praktijk een stap verder kan helpen.

Susan Vroemen
Het was heerlijk om eens met mijn thema’s in persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn vanuit een andere invalshoek en nieuwe perspectieven op te doen. Ingrid’s begeleiding kenmerkt zich door humor, empathie en een enorme dosis kennis en inzicht die ze pakkend onder woorden brengt.
Frederieke Venderbosch, Venderbosch Consulting

De tarotsessies die Ingrid geeft zijn heel bijzonder en waardevol! Veel van wat er tijdens de sessies naar de oppervlakte komt, gebruik ik nog dagelijks als leidraad in mijn leven, of als reminder wanneer iets (pijnlijks, lastigs) op mijn pad komt, dat ik niet meteen kan be-grijpen met mijn hoofd.

Zij gebruikt en de kaarten als een tool van het onderbewuste en geeft daar een heldere, praktische vertaling aan. Datgene wat ik zelf – soms bewust, soms onbewust – al weet, wordt als het ware weerspiegelt in de kaarten die ik kies. Ingrid vertaald en verbind deze kaarten en thema’s intuïtief met wat ik in het huidige moment kan ontvangen.

Liesbeth Schippers

De afgelopen jaren heb ik meerder malen een reguliere coach bezocht waarin ik tot verschillende persoonlijke inzichten ben gekomen. Bij een conflict met mijn ex-werkgever merkte ik dat ik ondanks deze inzichten toch vast kwam te zitten met het nemen van beslissingen die ook goed voelde. Door middel van Tarot en de bijbehorende coaching van Ingrid werd er helderheid in de chaos in mijn hoofd geschept. Op deze manier kon ik mijn gevoel en ratio combineren waardoor de ik de juiste beslissingen heb genomen. Met name de heldere, duidelijke en zeker niet zweverige uitleg van de getrokken Tarotkaarten in combinatie met persoonlijke coaching heb ik als zeer prettig ervaren.

Judith Schrijver

Verschillende keren heb ik een tarot reading van Ingrid mogen ontvangen. De readings hebben mij enorm veel steun en inzicht gegeven in mijn ontwikkelprocessen. De eerste keer was ik verbluft over de wijsheid die uit de kaarten kwam. De kaarten brengen aan het licht waar je aandacht aan mag geven of wat nog aangekeken mag worden. Inmiddels weet ik dat het je eigen energie en intuïtie is wat via de kaarten getoond wordt. Ingrid weet op een heldere manier uit te leggen wat de kaarten laten zien. Haar aandacht, betrokkenheid, wijsheid en kennis, maken dat je direct de betekenis achter situaties of vragen inziet. Daarnaast is ze goudeerlijk en durft ook te confronteren op een liefdevolle manier, wat soms nodig is om lessen die verscholen liggen onder ogen te zien. De combinatie met numerologie verdiept de betekenis van tarot, wat ik zelf heel waardevol vind. Ik snap daardoor beter waarom bepaalde thema’s op mijn pad komen en kan scherper voelen welke richting ik op te gaan heb.

Wat ik zo prettig vind aan de begeleiding met Ingrid, is dat het zo praktisch en down-to-earth is. Niets zweverigs dus, maar glashelder en to-the-point.

Liesbeth Slooijer, Kernpracht

De training effectief communiceren (of het goede gesprek kunnen voeren) is een mooie mix tussen een stukje theorie en het oefenen in de praktijk. Tijdens deze training heb ik veel geleerd over de verschillende manieren van luisteren, het voeren van gesprekken en de niveaus van communicatie. Als kers op de taart konden we ’s middags aan de slag met een real-life casus samen met een trainingsacteur. Ingrid is warm, energiek en creëert veiligheid, waardoor er ruimte is om feedback te geven/krijgen waar je iets aan hebt. Ik kan Ingrid alleen maar aanraden als trainster!

Sterre Smeets, Behaviour Change Group

Ik heb Ingrid leren kennen als een zeer betrokken en inspirerende trainer – coach. Wat zij doet, doet zij met aandacht en bezieling. Als coach is Ingrid uniek in het gebruik van tarot en numerologie om je inzicht te geven en in beweging te krijgen. Na een sessie met haar heb ik zelf ervaren dat het veel zelfinzicht geeft en motiveert om je eigen krachten optimaal te benutten. Ik kan haar zeer aanbevelen!

Daisy Vollebregt-Helgers, Cubiks / PSI

Ingrid helpt je ontdekken wat je eigenlijk al weet, maar waar je je nog niet helemaal bewust van bent. Dit doet ze met doorleefde kennis en wijsheid, een vriendelijke en open houding en de tarot als prachtige spiegel. Fijne reis!

Anne van de Vijver

Ingrid heb ik leren kennen als een gedreven, enthousiaste en zeer deskundig trainer en coach. Ze laat energie stromen en geeft daardoor inzichten, waar mooie verbeteractie’s uit zijn voortgekomen. Mensen zien daardoor nieuwe kansen.

Esther de Hoog

Verbinding

INGRID werkt samen met

Inspiratie

Laat je inspireren door verschillende artikelen en hand-outs op het gebied van tarot, numerologie en persoonlijk leiderschap.

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.

Verbinding

INGRID werkt samen met

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.