Over Ingrid de Bruijn

Ingrid de Bruijn biedt individuele begeleiding en trainingen en workshops.
Heb je een vraag? Neem gerust contact met Ingrid op.

Over Ingrid de Bruijn

Ingrid de Bruijn biedt individuele begeleiding en trainingen en workshops. Heb je een vraag? Neem gerust contact met Ingrid op.

Coach & trainer

Mijn fascinatie voor het esoterische begon zo rond mijn twaalfde. In mijn vrije tijd kon ik uren besteden aan astrologie en gaf ik mini-readings in de kapsalon van mijn moeder. Later volgde Tarot, vanuit het verlangen om meer op mijzelf te vertrouwen. Dat had ik toen nog niet door. Wat ik toen magisch vond, zie ik nu als een hulpmiddel om contact te maken het onbewuste. Al vele keren hebben de kaarten mij ondersteund bij grote keuzes in het leven. De kaartleggingen zijn een bevestiging van wat ik diep van binnen al weet. Liefdevol en genadeloos eerlijk. Het heeft me vaak net dat laatste zetje gegeven om te doen waarvan ik al langer voelde wat nodig was, om mijn hart te volgen en ondanks angsten te blijven vertrouwen.

Als coach en trainer is het mijn kracht om het zakelijke te combineren met het spirituele. Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke wereld als trainer en coach, en ervaring in spirituele begeleiding en coaching. Juist deze twee kanten van mij, die ik jarenlang gescheiden heb gehouden, komen hier samen. Dat is mijn innerlijke bevrijding. Ik vertaal het mystieke, ongrijpbare naar concrete beelden waar de ander mee verder kan. Zonder daarbij de diepgang, complexiteit en symbolische betekenis te negeren.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Door het leven vanuit je hoogste potentieel te leven, geef je antwoord op het hoger doel van jouw leven. Ieder individu heeft een bijdrage te leveren aan het hoger bewustzijn. Daar ben ik van overtuigd. Het is mijn missie om je te helpen jouw bewustzijn te verruimen. Met behulp van diverse hulpmiddelen ondersteun ik om antwoorden op terugkerende vragen van binnenuit te vinden. Vanuit het contact met je innerlijke wijsheid, durf je te vertrouwen op jouw innerlijke stem. Met als gevolg dat je jouw leven van binnenuit leeft, waardoor je eindelijk gaat doen waarvoor je bestemd bent. Dit leidt tot innerlijke vrijheid. En daarmee dien je niet alleen jezelf, daarmee dien je ook de wereld.

Mijn opleidingspalet is breed. Na een universitaire opleiding in Internationale Bedrijfskunde heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mij als (team)coach te ontwikkelen. Stromingen waarin ik ben opgeleid zijn o.a. Deep Democracy, Systeemdenken, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Systemisch werken, NLP en Jungiaanse psychologie. Daarbij gebruik ik in overleg hulpmiddelen zoals Tarot en Numerologie om jouw ‘eigen wijsheid’ en intuïtie te activeren.

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Ingrid de Bruijn

Coach & trainer

Mijn fascinatie voor het esoterische begon zo rond mijn twaalfde. In mijn vrije tijd kon ik uren besteden aan astrologie en gaf ik mini-readings in de kapsalon van mijn moeder. Later volgde Tarot, vanuit het verlangen om meer op mijzelf te vertrouwen. Dat had ik toen nog niet door. Wat ik toen magisch vond, zie ik nu als een hulpmiddel om contact te maken het onbewuste. Al vele keren hebben de kaarten mij ondersteund bij grote keuzes in het leven. De kaartleggingen zijn een bevestiging van wat ik diep van binnen al weet. Liefdevol en genadeloos eerlijk. Het heeft me vaak net dat laatste zetje gegeven om te doen waarvan ik al langer voelde wat nodig was, om mijn hart te volgen en ondanks angsten te blijven vertrouwen.

Als coach en trainer is het mijn kracht om het zakelijke te combineren met het spirituele. Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke wereld als trainer en coach, en ervaring in spirituele begeleiding en coaching. Juist deze twee kanten van mij, die ik jarenlang gescheiden heb gehouden, komen hier samen. Dat is mijn innerlijke bevrijding. Ik vertaal het mystieke, ongrijpbare naar concrete beelden waar de ander mee verder kan. Zonder daarbij de diepgang, complexiteit en symbolische betekenis te negeren.

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel. Door het leven vanuit je hoogste potentieel te leven, geef je antwoord op het hoger doel van jouw leven. Ieder individu heeft een bijdrage te leveren aan het hoger bewustzijn. Daar ben ik van overtuigd. Het is mijn missie om je te helpen jouw bewustzijn te verruimen. Met behulp van diverse hulpmiddelen ondersteun ik om antwoorden op terugkerende vragen van binnenuit te vinden. Vanuit het contact met je innerlijke wijsheid, durf je te vertrouwen op jouw innerlijke stem. Met als gevolg dat je jouw leven van binnenuit leeft, waardoor je eindelijk gaat doen waarvoor je bestemd bent. Dit leidt tot innerlijke vrijheid. En daarmee dien je niet alleen jezelf, daarmee dien je ook de wereld.

Mijn opleidingspalet is breed. Na een universitaire opleiding in Internationale Bedrijfskunde heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mij als (team)coach te ontwikkelen. Stromingen waarin ik ben opgeleid zijn o.a. Deep Democracy, Systeemdenken, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Systemisch werken, NLP en Jungiaanse psychologie. Daarbij gebruik ik in overleg hulpmiddelen zoals Tarot en Numerologie om jouw ‘eigen wijsheid’ en intuïtie te activeren.

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Ingrid de Bruijn

Referenties

Anderen over Ingrid

Bij een nieuwe stap hoort ook afscheid nemen. Van je werk en van je team. En hoe doe je dat nu op een leuke en fijne manier met een mooie ervaring voor iedereen? Ingrid heeft mij en het team geholpen door bewust afscheid te nemen, door het rond maken van de cirkel, te erkennen wat de waarde van het team voor mij is geweest en ook door het voor alle collega’s inzichtelijk te maken wat ieders waarde is. Zodat ieder op zijn eigen wijze verder kan inclusief de nieuwe inzichten uit deze sessie.

In een begeleidingssessie van 2 uur heeft Ingrid ons op een inspirerende wijze meegenomen door een paar jaar van fijne samenwerking. Ik was geraakt en super enthousiast dat een tarot-teamsessie zoveel inzicht en plezier kon bieden. Mede dankzij de aanstekelijke kennis en waardevolle begeleiding van Ingrid heeft ons team een superleuke en leerzame avond gehad waarbij de betekenis van de kaarten nog lang nagloeit.

Marleen du Clou

De training effectief communiceren (of het goede gesprek kunnen voeren) is een mooie mix tussen een stukje theorie en het oefenen in de praktijk. Tijdens deze training heb ik veel geleerd over de verschillende manieren van luisteren, het voeren van gesprekken en de niveaus van communicatie. Als kers op de taart konden we ’s middags aan de slag met een real-life casus samen met een trainingsacteur. Ingrid is warm, energiek en creëert veiligheid, waardoor er ruimte is om feedback te geven/krijgen waar je iets aan hebt. Ik kan Ingrid alleen maar aanraden als trainster!

Sterre Smeets

Ik heb verschillende sessies bij Ingrid gehad. De eerste keer rekende ze mijn zielskaart en persoonlijke kaart uit. Haar uitleg van de symbolen en figuren op de kaarten gerelateerd aan het proces waar ik op dat moment in zat, maakte dat ik mijn vraag binnen een bredere context kon plaatsen. Dat gaf dat meteen ook een heel ander perspectief op de oplossing. De tweede keer liet ze mij een kaartlegging doen op een specifieke vraag. Heel helder, en met veel levenservaring en wijsheid wist ze over te brengen welke taken er voor mij liggen. Doordat ze mij zelf liet associëren op de kaarten en daar naadloos op aansloot, voelde ik dat resoneren met een diep weten in mijzelf. Ze weet je echt aan te spreken op de onbewuste lagen in jezelf.

Met haar vriendelijke zachtheid, lichtheid en vrouwelijke doortastendheid weet Ingrid ieder aspect van je vraag boven water te krijgen. Ook de vraag achter de vraag mag er zijn. Haar kennis van tarot en numerologie is meer dan gedegen en daarnaast is ze ook een ervaren coach die weet hoe ze je in de praktijk een stap verder kan helpen.

Susan Vroemen

Hoewel ik best spiritueel ben ingesteld, houd ik absoluut niet van ‘zweverige’ zaken. De workshop ‘Tarot & Numerologie’ was voor mij een verademing: een duidelijke uitleg van de twee systemen en de verbanden die ze met elkaar hebben, op een mooie en down-to-earth manier. De combinatie van kennis en meditatie is heel waardevol, en het uitrekenen van je eigen getallen is leuk om te doen. Het blijft natuurlijk wel ‘mystiek’, maar of het nu 100% ‘waar’ is of niet: de getallen en hun betekenis, gelinkt aan de tarotkaarten hebben me veel inzichten gegeven over mezelf, waar ik weer verder mee kan in mijn leven. En daar gaat het tenslotte om!

Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw

Het was heerlijk om eens met mijn thema’s in persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn vanuit een andere invalshoek en nieuwe perspectieven op te doen. Ingrid’s begeleiding kenmerkt zich door humor, empathie en een enorme dosis kennis en inzicht die ze pakkend onder woorden brengt.

Frederieke Venderbosch, Venderbosch Consulting

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de mooie ervaring en nieuwe inzichten. De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.

Soesi Timal

Ondanks dat ik al redelijk bekend was met numerologie, was ik toch nieuwsgierig naar deze workshop en ben ik er ook helemaal open-minded ingegaan. De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden en kwartjes zijn gevallen.

Bowinneth Phem, Psycholoog Breda

Ingrid neemt je op betoverende en deskundige wijze mee in de wereld van Tarot. Haar begeleiding bij het bekijken van de beelden en symbolen prikkelen om op een nieuwe verfrissende manier antwoorden te formuleren op je vragen.

Quirine Anderegg

Inspiratie

Laat je inspireren door verschillende artikelen en hand-outs op het gebied van tarot, numerologie en persoonlijk leiderschap.

Referenties

Anderen over Ingrid

Bij een nieuwe stap hoort ook afscheid nemen. Van je werk en van je team. En hoe doe je dat nu op een leuke en fijne manier met een mooie ervaring voor iedereen? Ingrid heeft mij en het team geholpen door bewust afscheid te nemen, door het rond maken van de cirkel, te erkennen wat de waarde van het team voor mij is geweest en ook door het voor alle collega’s inzichtelijk te maken wat ieders waarde is. Zodat ieder op zijn eigen wijze verder kan inclusief de nieuwe inzichten uit deze sessie.

In een begeleidingssessie van 2 uur heeft Ingrid ons op een inspirerende wijze meegenomen door een paar jaar van fijne samenwerking. Ik was geraakt en super enthousiast dat een tarot-teamsessie zoveel inzicht en plezier kon bieden. Mede dankzij de aanstekelijke kennis en waardevolle begeleiding van Ingrid heeft ons team een superleuke en leerzame avond gehad waarbij de betekenis van de kaarten nog lang nagloeit.

Marleen du Clou

De training effectief communiceren (of het goede gesprek kunnen voeren) is een mooie mix tussen een stukje theorie en het oefenen in de praktijk. Tijdens deze training heb ik veel geleerd over de verschillende manieren van luisteren, het voeren van gesprekken en de niveaus van communicatie. Als kers op de taart konden we ’s middags aan de slag met een real-life casus samen met een trainingsacteur. Ingrid is warm, energiek en creëert veiligheid, waardoor er ruimte is om feedback te geven/krijgen waar je iets aan hebt. Ik kan Ingrid alleen maar aanraden als trainster!

Sterre Smeets

Ik heb verschillende sessies bij Ingrid gehad. De eerste keer rekende ze mijn zielskaart en persoonlijke kaart uit. Haar uitleg van de symbolen en figuren op de kaarten gerelateerd aan het proces waar ik op dat moment in zat, maakte dat ik mijn vraag binnen een bredere context kon plaatsen. Dat gaf dat meteen ook een heel ander perspectief op de oplossing. De tweede keer liet ze mij een kaartlegging doen op een specifieke vraag. Heel helder, en met veel levenservaring en wijsheid wist ze over te brengen welke taken er voor mij liggen. Doordat ze mij zelf liet associëren op de kaarten en daar naadloos op aansloot, voelde ik dat resoneren met een diep weten in mijzelf. Ze weet je echt aan te spreken op de onbewuste lagen in jezelf.

Met haar vriendelijke zachtheid, lichtheid en vrouwelijke doortastendheid weet Ingrid ieder aspect van je vraag boven water te krijgen. Ook de vraag achter de vraag mag er zijn. Haar kennis van tarot en numerologie is meer dan gedegen en daarnaast is ze ook een ervaren coach die weet hoe ze je in de praktijk een stap verder kan helpen.

Susan Vroemen

Hoewel ik best spiritueel ben ingesteld, houd ik absoluut niet van ‘zweverige’ zaken. De workshop ‘Tarot & Numerologie’ was voor mij een verademing: een duidelijke uitleg van de twee systemen en de verbanden die ze met elkaar hebben, op een mooie en down-to-earth manier. De combinatie van kennis en meditatie is heel waardevol, en het uitrekenen van je eigen getallen is leuk om te doen. Het blijft natuurlijk wel ‘mystiek’, maar of het nu 100% ‘waar’ is of niet: de getallen en hun betekenis, gelinkt aan de tarotkaarten hebben me veel inzichten gegeven over mezelf, waar ik weer verder mee kan in mijn leven. En daar gaat het tenslotte om!

Nienke Gottenbos, De Groene Vrouw

Het was heerlijk om eens met mijn thema’s in persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn vanuit een andere invalshoek en nieuwe perspectieven op te doen. Ingrid’s begeleiding kenmerkt zich door humor, empathie en een enorme dosis kennis en inzicht die ze pakkend onder woorden brengt.

Frederieke Venderbosch, Venderbosch Consulting

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de mooie ervaring en nieuwe inzichten. De workshops kwamen voor mij precies op het juiste moment. Toeval bestaat niet! En ik weet nu zeker dat ik ga doen wat mijn ziel verlangt en wat mijn doel is in dit leven.

Soesi Timal

Ondanks dat ik al redelijk bekend was met numerologie, was ik toch nieuwsgierig naar deze workshop en ben ik er ook helemaal open-minded ingegaan. De workshop heeft veel met me gedaan. Ik zit zelf in een intens (bewustwordings) proces en door deze workshop zijn er nog meer dingen helder voor me geworden en kwartjes zijn gevallen.

Bowinneth Phem, Psycholoog Breda

Ingrid neemt je op betoverende en deskundige wijze mee in de wereld van Tarot. Haar begeleiding bij het bekijken van de beelden en symbolen prikkelen om op een nieuwe verfrissende manier antwoorden te formuleren op je vragen.

Quirine Anderegg

Inspiratie

Laat je inspireren door verschillende artikelen en hand-outs op het gebied van tarot, numerologie en persoonlijk leiderschap.

Verbinding

INGRID werkt samen met

Verbinding

INGRID werkt samen met