Zo doe je een TAROT jaarlegging!

Zo doe je een TAROT jaarlegging!

In een interview met Happinez deel ik de ins en outs van éen van mijn favoriete TAROT jaarleggingen. Een mooie manier om het het nieuwe jaar geïnspireerd te starten. En tegelijkertijd is deze legging op meerdere momenten passend, zoals rondom je verjaardag of andere overgangen van de ene cyclus naar de andere.

De start van een nieuw kalenderjaar is ook de periode waarin we de terugkeer naar het licht vieren, ook wel de winterzonnewende genoemd. Een ideaal moment voor een Tarot legging waarin je zicht krijgt op kansen en uitdagingen voor het nieuwe jaar. Hoe je dit doet leg ik stap voor stap uit in bijgaand interview met Happinez. Iedereen kan het, je hoeft niet helderziend te zijn. Wel bereid om open te staan voor de boodschappen van je intuïtie.

Nieuwsgierig? In dit artikel voor Happinez vertel ik je er alles over.

Zo doe je een TAROT jaarlegging!

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.