Ontdek de tarot-kaarten voor het universele 7 jaar 2023 – Happinez video

Ontdek de tarot-kaarten voor het universele 7 jaar 2023 – Happinez video

Ieder jaar heeft een centraal thema. Een collectief bewustzijn waar we allemaal onderdeel van zijn. 2023 is een universeel 7-jaar. Ontdek hoe jij kunt meebewegen met de collectieve energie van komend jaar. In de video met Happinez deel ik inzichten vanuit numerologie en tarot.

Op 24 december 2022, de laatste dag van de Happinez adventskalender sloten we af met een bijzonder cadeau: een boodschap van het universum, gegeven door tarot-expert Ingrid de Bruijn. Zo weet je wat je kunt verwachten van het nieuwe jaar en heb je alle handvatten om 2023 vol vertrouwen te beginnen. ⁠

Op basis van numerologie en tarot deelt Ingrid alles wat je moet weten over het komende jaar: de centrale thema’s, de collectieve energie, de kansen en uitdagingen die je tegen kunt komen. Natuurlijk deelt Ingrid ook hoe jij hier het beste mee kan werken.

Nieuwsgierig? bekijk dan de video die ik in samenwerking met Happinez hebt gemaakt.

Ontdek de tarot-kaarten voor het universele 7 jaar 2023 – Happinez video

Kortgezegd nodigt een 7-jaar je uit voor persoonlijke en spirituele groei. Het vraagt je om naar binnen te keren en jouw diepere waarheid te ontdekken. Een prachtige methode om de verbinding met jouw intuïtie en wijsheid te verstevigen, is via Tarot. Komend jaar starten er weer verschillende groepen met de online training ‘Master de Tarot’. Een prachtige manier om verbinding te maken met jouw innerlijke wijsheid en je spiritueel te ontwikkelen, samen met een fijne groep gelijkgestemden.Ook interesse om tarot in te zetten op een coachende wijze: zie mijn cursus: Master de Tarot

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.