Numerologie: levenspadgetal 9 & Tarot: de Kluizenaar

Numerologie: levenspadgetal 9 & Tarot: de Kluizenaar

Thema: integriteit & wijsheid

Het levenspad van het getal 9 gaat over het dienen van de wereld door belichaamde wijsheid. Leven vanuit de intuitiēve wijsheid van het hart. Is dit jouw levensgetal? Dan herken je misschien deze levensles als rode draad in jouw leven.

 

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 9

Volg jij je verstand of durf je te doen waarvan je intuïtief weet dat dat het beste is?

Eén van de uitdagingen voor wie het levenspadgetal 9 bewandelt is de strijd tussen deze twee, waarbij er vaak eerder geluisterd wordt naar het verstand. Zo hebben 9-ens te leren om contact te maken met diepere gevoelens en zich te laten insprireren door een hogere wet voorbij maatschappelijke regels en normen. Bij dit levenspadgetal draait het om het vinden van innerlijke erkenning. Vaak wordt de 9 eerst gedreven vanuit externe motieven, bijvoorbeeld erkenning van anderen. Pas wanneer je naar jouw innerlijke waarden gaat leven, ontdek je dat het om het innerlijke weten gaat. Leef je niet volgens jouw eigen normen en waarden? Dan vergroot dit het gevoel van zelfveroordeling en wantrouw je waarschijnlijk je eigen gevoelens. Het loslaten van oordelen geeft een diepe heling. Herken jouw kern dat liefdevol, moedig en meelevend is. Hoe meer je in verbinding komt met jouw kern, hoe meer je jouw waarheid volgt zonder dit op te leggen aan anderen.

Kansen en ontwikkeling

Jouw kracht is onvoorwaardelijke liefde. Wanneer je in verbinding bent met jouw innerlijke waarden, kom je thuis in jouw hart. Je leeft dan in lijn met de intuïtieve wijsheid vanuit jouw hart. Je trekt anderen aan door jezelf te zijn en straalt wijsheid, evenwicht en integriteit uit. Je bent een inspirator en een leider voor velen door het voorbeeld te geven in leven in overeenstemming met je hogere principes.

Numerologie: levenspadgetal 9 & Tarot: de Kluizenaar

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Kluizenaar

De Kluizenaar uit de Grote Arcana bewandelt zijn eigen pad, geleid door zijn innerlijk licht. Hij maakt de spirituele reis naar binnen en zoekt de antwoorden in zichzelf. Door zich terug te trekken en afstand te nemen, kan hij beter bij zichzelf blijven. Geen afleiding van buitenaf, zoals mening van anderen en bevrijd van materiële afleiding. Zo is de kluizenaar een toonbeeld van persoonlijk leiderschap in de puurste vorm. Hij zoekt zekerheid in het innerlijke zelf. Dat is de voorwaarde om te kunnen leven in overeenstemming met de intuïtieve wijsheid in jouw hart. De 9 is een getal van afronding en de Kluizenaar beseft dat hij op een punt is waar hij zich mag onthechten. Wanneer je zekerheid zoekt door te hechten aan materiële zaken en emotioneel afhankelijk bent van anderen, raak je verwijderd van jezelf, je eigen waarheid en van je unieke pad. Kijk eens naar het licht van de kluizenaar en hoe dit het pad verlicht. Zo verspreidt hij ook zijn inzichten. Niet door nadrukkelijk aanwezig te zijn. Mensen komen op hem af en zoeken zijn licht. Zo inspireert hij anderen door het voorbeeld te tonen. Kortom, belichaamde wijsheid.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.