Numerologie: levenspadgetal 3 & Tarot: de Keizerin

Numerologie: levenspadgetal 3 & Tarot: de Keizerin

Thema: expressie & sensitiviteit

Wat betekent het voor jou om gezien te worden in je authenticiteit? Dat is waar de levensles van levenspadgetal 3 over gaat. Wanneer de 3 jouw levenspadgetal is, kan het zijn dat dit een thema is dat je herkent als rode draad in het leven.

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 3

Voor wie het leven bewandelt met het levensgetal 3, kan emotionele gevoeligheid een uitdaging zijn. Door je gevoeligheid kun je onbewust negatieve energie van anderen overnemen. Het kan dan lastig zijn om bij jezelf te blijven en spontaan en positief te zijn in je manier van communiceren. Deze gevoeligheid kan zorgen voor diepe gevoelens van in de put zitten en zelftwijfel. Een verborgen gebrek aan zelfvertrouwen maakt dat je jezelf kunt verliezen in “de eeuwige student”. Je hebt telkens het gevoel nog niet klaar te zijn voor wat je ten diepste in de wereld wil zetten. Je bent gevoelig voor kritiek en voelt je al snel niet begrepen. Ook kan je het lastig vinden om je te uiten, wat kan resulteren in verstarren of angst om het verkeerde te zeggen. Allemaal lessen om te leren om op een oprechte en positieve manier je te uiten.

Kansen en ontwikkeling

Gebruik je emotionele gevoeligheid om jezelf tot uiting te brengen in de wereld. Eerlijk en direct delen van ware gevoelens moedigt anderen aan hetzelfde te doen. Dat is de kern van jouw levensdoel. Met jouw authentieke expressie ben je in staat anderen te inspireren en te ontroeren. Jouw open kanaal voor liefdevolle energie brengt vreugde en inspiratie in de wereld. Leer om op authentieke wijze je te uiten en jouw innerlijke essentie over te brengen.

Numerologie: levenspadgetal 3 & Tarot: de Keizerin

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Keizerin

De Keizerin uit de Grote Arcana van Tarot ondersteunt je op jouw levenspad. Haar creativiteit wordt van binnenuit gevoed door haar emoties en mag voluit stromen, zo kan ze zich vol inspiratie uiten. Ze daagt je uit om emotionele gevoeligheid in evenwicht te brengen en deze te gebruiken in je zelfexpressie. Heb de moed om je emoties en onzekerheden te delen. Juist door bv. heftige zelftwijfel te durven ervaren en delen met anderen, ben je een inspiratiebron voor anderen en stimuleer je emotioneel bewustzijn. Zo biedt de Keizerin vanuit haar vrouwelijke energie een voedende omgeving voor de groei en het welzijn van anderen.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.