Numerologie: levenspadgetal 2 & Tarot: de Hogepriesteres

Numerologie: levenspadgetal 2 & Tarot: de Hogepriesteres

Thema: samenwerking & evenwicht

De levensles van het levenspadgetal 2 staat in het teken van het vinden evenwicht en balans tussen geven en nemen, eigen behoeftes en die van de ander. Dienstbaar zijn zonder jezelf te kort te doen. Als de 2 jouw levenspadgetal is, kan het helpen om de uitdagingen op jouw levenspad te bezien vanuit dit thema.

 

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 2

Voor wie met het levenspadgetal 2 werkt, kan het een uitdaging zijn om nee te zeggen en voor zichzelf op te komen. Je voelt je snel verantwoordelijk voor het welzijn van anderen en negeert je eigen grenzen. Dit kan doorslaan naar een vorm van onderdanigheid, wat op den duur vaak leidt tot wrok en weerstand. Door je gevoeligheid en sterke intuïtie, kan het lastig zijn om te voelen welke behoeftes en gevoelens van jou zijn. Bij overgevoeligheid neem je zaken te persoonlijk op, waardoor je geneigd kan zijn om de behoeften van de ander belangrijker te maken dan die van jezelf.

Kansen en ontwikkeling

Jouw levensles ligt in het ontwikkelen van balans en evenwicht. Vind balans in het geven en ontvangen. Leer zowel ja als nee te zeggen. Luister naar het denken en het voelen. En wees je bewust van jouw behoeften en die van de ander. Het is voor jou belangrijk om je eigen behoeftes te leren kennen en grenzen te bepalen. Zo kun je jouw prachtige kwaliteiten van steun en behulpzaamheid inzetten zonder jezelf te kort te doen.

Numerologie: levenspadgetal 2 & Tarot: de Hogepriesteres

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Hogepriesteres

In de Tarot hoort de Grote Arcana-kaart: De Hogepriesteres, bij jouw levenspadgetal. De Hogepriesteres is je gids op het pad van innerlijke wijsheid. Het versterken van het contact met je intuïtie, is een belangrijk doel om onafhankelijkheid en evenwicht te ontwikkelen. Door te verstillen en de aandacht naar binnen te keren - zoals de Hogepriesteres dat doet - leer je jouw energie te onderscheiden van de energie van anderen. Zo kan zij haar sensitiviteit op een effectieve manier inzetten in de samenwerking met anderen en dienstbaar zijn zonder zichzelf te kort te doen. Vanuit de verstilling kun je jezelf, het leven en al haar uitdagingen zien vanuit een hoger perspectief.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.