Numerologie: levenspadgetal 1 & Tarot: de Magiër

Numerologie: levenspadgetal 1 & Tarot: de Magiër

Thema: creativiteit & veiligheid

Leren nemen van het voortouw en pionieren, dat is de grote levensles van het levenspadgetal 1. Is dit jouw getal? Dan kan het zomaar zo zijn dat je herkenning vindt in deze levensles, wanneer je dit beziet vanuit de gebeurtenissen en uitdagingen op jouw levenspad.

Hoe bereken je jouw levenspadgetal? Je leest het in deze blog.

Belangrijke uitdagingen voor levenspadgetal 1

Wat jij met het levenspadgetal 1 mag leren, is de veiligheid in jezelf ervaren om jouw creativiteit te laten stromen. Het loslaten van het oordeel over jezelf (en anderen) en het vinden van innerlijke veiligheid, zijn de sleutels om jouw energie en creativiteit te laten stromen. Wanneer je zelfvertrouwen ontwikkelt, durf je risico’s te nemen en te pionieren. Leer daarom je onzekerheid te verdragen. Dit helpt je om om te gaan met het gevoel anders te zijn. Anders durven zijn is namelijk de opening voor creativiteit en vernieuwing. Je kunt de neiging hebben om energie te blokkeren totdat de druk te hoog wordt, waarna je deze op een negatieve wijze uit. Onzekerheid blokkeert jouw creatieve energie.

Kansen en ontwikkeling

Wanneer jij je positieve energie kunt laten stromen, ben je een bron van vernieuwing en creativiteit. Met jouw zelfvertrouwen sta je onafhankelijk in het leven. Aangeboren kwaliteiten zoals oorspronkelijkheid, vindingrijkheid en moed komen dan vrij. Je durft risico’s te nemen, bent niet bang om fouten te maken en slaat nieuwe wegen in.

Numerologie: levenspadgetal 1 & Tarot: de Magiër

van links naar rechts de volgende tarot decks: Rider Waite, the Light Seer's, Happinez

Tarot-archetype: de Magiër

Heb je een Tarot kaartendeck? Pak de Grote Arcana kaart 1 er eens bij: de Magiër. De eigenschappen van de Magiër helpen je op jouw levenspad. De Magiër heeft een heldere visie en ideaal waar hij zich voor inzet. Hij beseft dat hij een kanaal is voor zijn hoger bewustzijn en de overvloedige kosmische energie door zich heen kan laten stromen. Hij is vastberaden, enthousiast en heeft de moed om af te wijken van de gebaande paden. De gave van de Magiër is dat hij in staat is om zijn verlangens te manifesteren. Focus je op je diepste verlangen en laat je overvloedige, creatieve energie voluit stromen.

Stel deze vragen bij de Tarot-kaart:

  • Welke energie, sensatie roept de kaart op?
  • Welke symbolen vallen op? Welke persoonlijke associaties heb ik met het symbool?
  • Wat kan de figuur op de kaart heel goed? Welke kwaliteiten zie ik?
  • Wat kan ik leren van de figuur op de kaart?

Meer leren over je levenspadgetal en inzicht in de bijbehorende levenslessen, kansen en uitdagingen? Ik nodig je graag uit voor de Masterclass Numerologie & Tarot. Meer informatie en aanmelden.

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.