Numerologie: dit staat jou in 2024 te wachten volgens tarot-expert Ingrid de Bruijn

Numerologie: dit staat jou in 2024 te wachten volgens tarot-expert Ingrid de Bruijn

Naast dat Numerologie een diepere betekenis geeft aan jouw persoonlijk jaargetal, heeft ook ieder kalenderjaar een universeel thema. Zo ontdekken we wat de collectieve energie is waar we op aarde mee te maken krijgen. Ontdek hoe jij kan meebewegen op de collectieve energie van 2024. In het artikel voor Happinez deel ik inzichten vanuit numerologie en tarot.

Tarot-expert Ingrid de Bruijn vertelt ons wat we volgens de kaarten kunnen verwachten van 2024: “Van een universeel 7-jaar gaan we over naar een universeel 8-jaar. Kortgezegd: komend jaar nodigt je uit om in je eigen kracht te gaan staan en succes en overvloed te manifesteren.

Binnen de tarot correspondeert de 8 van de Grote Arcana met het jaargetal. Deze kaart is Kracht. Deze tarotkaart is één van mijn lievelingskaarten. Het staat voor mij voor kracht vanuit je hart, liefde en mededogen. Het is de kracht die vrijkomt wanneer we controle loslaten.”

Nieuwsgierig? In dit artikel voor Happinez vertel ik je er alles over.

Numerologie: dit staat jou in 2024 te wachten volgens tarot-expert Ingrid de Bruijn

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.