Inspirerend leven: Welke schatten verbergt jouw schaduw?

Inspirerend leven: Welke schatten verbergt jouw schaduw?

Weet jij nog wat jouw favoriete sprookje was vroeger? Waar je maar geen genoeg van kon krijgen? Dat je keer op keer wilde horen? Waar je jezelf helemaal kon identificeren met de hoofdpersoon?

Misschien was het Roodkapje of Assepoester of Kleinduimpje? Reken er maar op dat het geen toeval was. En dat er in jouw favoriete sprookje diepe levenslessen verhuld zitten, die op jou van toepassing zijn. Het verhaal wordt dan een spiegel waarvan je je wellicht niet eens bewust was.

Inspirerend leven: Welke schatten verbergt jouw schaduw?

Veel van deze collectieve verhalen zitten vol met beelden en symboliek die resoneren met ons onbewuste, met onze ziel. Ze zijn doordrongen van archetypische wijsheden. Universele levensthema’s en –lessen die wij op ons pad van zelfbewustzijn en zelfverwerkelijking tegenkomen.

Lees verder op InspirerendLeven.nl

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.