Het gebruik van Tarot op een coachende wijze

Het gebruik van Tarot op een coachende wijze

Al lange tijd is Ingrid de Bruijn betrokken als docent bij de ICM Coachingsopleiding. Zij zet in de opleiding Tarotkaarten in als hulpmiddel om contact te maken met het onderbewuste, een belangrijke vaardigheid in de ontwikkeling als coach. Tarot helpt zowel coach als coachee om dichter bij zichzelf te komen en antwoord te krijgen op persoonlijke levensvragen.

Ingrid ziet Tarot niet als een magisch allesbepalend middel maar als hulpmiddel om contact te maken met onbewuste gevoelens, ideeën en verlangens. Wij spraken Ingrid over wat Tarot is en hoe zij het inzet in haar werk.

Het gebruik van Tarot op een coachende wijze

Wie ben je en wat doe je?

“Ik ben Ingrid de Bruijn en werk al lange tijd als coach en trainer. Na jaren gewerkt te hebben bij een consultancy bureau begon ik zo’n vijf jaar geleden voor mezelf. Sindsdien ben ik ook betrokken als docent bij de ICM Coachingsopleiding.”

“Al vanaf jonge leeftijd vond ik zaken als astrologie interessant. Ik had al jong de overtuiging dat alles op je pad komt voor een reden. Pas later leerde ik over esoterische stromingen zoals Astrologie, Tarot en Numerologie. Esoterie is de kennis die uitlegt hoe het mystieke in elkaar steekt en hoe je het kunt onderzoeken. Tarot en numerologie zijn voor mij hele praktische tools die je daarin ondersteunen.”

Lees het interview verder op icm.nl

Ook interesse om tarot in te zetten op een coachende wijze: zie mijn cursus: Master de Tarot

Deel deze inspiratie

Ingrid op Insta

g

Ingrid op Insta

g

Ingrid de Bruijn - Coach, trainer, tarot sessies bekend van Happinez

Coach en trainer in persoonlijk leiderschap

Ingrid de bruijn

g

Ik heb een grote fascinatie voor het onbewuste en hoe we ons persoonlijk leiderschap kunnen vergroten door het contact hiermee te versterken. Vanuit mijn rol als coach en trainer heb ik verschillende organisaties en teams ondersteund op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke effectiviteit. Als coach begeleid ik naar een dieper contact met je intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor persoonlijk leiderschap in het leven wordt vergroot.